dijous, 8 d’abril del 2010

La pixera de l'Huguet

Quan Rodalies va ser transferida a la Generalitat, l'inefable conseller Nadal va anunciar urbi et orbe, en l'entrevista de torn a TV3, que havia advertit als responsables de la Renfe que visitaria tots els lavabos de totes les estacions de Catalunya. Desconec l'origen d'aquesta fal·lera de l'Honorable per les latrines -per sort-, com ignoro si ha complert amb l'amenaça de desenfundar l'arma a les comunes, però és evident que l'estil Clint Eastwood de Nadal ha colpit l'ànima del conseller Huguet.
El senyor Josep Huguet és conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, un títol tan ampul·lós com inútil, en aquest país de Déu, i ha advertit a Salou que podria perdre la certificació de "turisme familiar" -a saber, per cert, qui, com, per què i des d'on es concedeix tal distingit guardó. La causa d'aquest desprestigi potencial és la celebració de la Saloufest, una mena d'esdeveniment que consisteix que vinguin uns quants milers d'anglesos amb poc tupí a mamar més del compte, cridar com si el mateix diable els empaités i ensenyar el cul al mig del carrer.
Cal agrair la celeritat de la resposta del conseller a la denúncia que diaris, ràdios i televisions del país han fet immediatament d'aquesta indigna farra britànica que fa tan sols vuit anys que se celebra a Salou. És completament comprensible que Catalunya es posi les mans al cap, amb en Clint al capdavant, davant d'aquesta nova moda de visitar-nos per engatar-se i posar-se com a gambes. Qualsevol país civilitzat s'escandalitzaria. A Holanda, per exemple, amb tota seguretat ja hauran retirat Amsterdam com a destí de "turisme familiar". I això que mai cap català no l'ha visitada per fotre's de porros fins a les celles.
El país ha d'agrair la valentia d'homes fets i drets com Huguet i com Nadal. Són mascles autèntics i, en la seva lògica urinària, no els importa pixar fora de test. I si algú en surt esquitxat, tant se val. En Clint sempre tenia raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada